Kijk je al even tegen hetzelfde interieur aan? En ben je na deze tijd wel eens toe aan wat nieuws? Misschien een ander kleurtje op de muur, nieuwe meubels of toch een andere vloer. Soms lijkt dit al gauw een onbegonnen zaak. Een make-over kost vaak te veel geld of te veel tijd. Gelukkig is dit heel makkelijk op te lossen en is het niet nodig om al je ideeën over boord te gooien. Want door het gebruik van sierkussens en andere woonaccessoires, creëer je snel en makkelijk een andere look. Zo krijgt jouw woning de metamorfose die helemaal aansluit bij jouw wensen! 

Zo’n snelle metamorfose klinkt heel leuk, maar hoe doe je dit precies? En waar moet je rekening mee houden? Allereerst is het goed om te weten dat de sierkussentrends hier een belangrijke rol in spelen. Door mee te gaan met de trends, zorg je ervoor dat de basis hetzelfde kan blijven maar dat er toch iets spannends gebeurt. Zoals je op onderstaande inspiratiebeelden kan zien, zorgen sierkussens voor het verschil in de ruimte. Ze zijn opvallend door prints en bijzondere stoffen. Door twee van deze kussens toe te voegen krijg je al meteen een andere sfeer en voor alle woonstijlen is er wel een passende trend.

Nieuwe woning door kleur 

Ook kleur is een belangrijke speler in deze snelle metamorfose. Je kunt je vast wel voorstellen dat rode velvet kussens een hele andere sfeer creëren dan licht blauwe linnen kussens. Hierbij ligt het er dan ook maar net aan wat je mooi vindt en wat past bij het interieur wat je al hebt. Heb je een modern interieur, waar je zwarte kussens bij hebt gekozen? Probeer dan eens, voorzichtig, donkerblauw. Je zal zien dat dit meteen anders oogt en dat het de sfeer in de kamer compleet veranderd.  

Interieur advies 

Naast dat je je sierkussens kunt veranderen voor een nieuwe look, zijn er nog veel andere tips en tricks. Je kan onder andere plaids of kussenhoezen gebruiken om hetzelfde resultaat te krijgen. Door het gebruik van kussenhoezen kun je zelfs nog meer geld besparen. Maar mocht je het echt moeilijk vinden en door alle bomen het bos niet meer zien, dan kun je altijd terecht bij Sierkussen.nl. Zij verkopen namelijk niet alleen sierkussens voor alle woonstijlen, maar zij helpen ook bij het stijlen van je woning. Dit doen zij aan de hand van de door jou ingezonden foto’s. Hierdoor ben je zeker van een passende metamorfose, die voldoet aan al jouw wensen.