Volop muziek

Het muziekprogramma is erg gevarieerd: zo komen er verschillende bands optreden in de genres country, rockabilly en rockmuziek. Daarnaast is er ook een open podium voor nieuwe talenten. Het muziekprogramma vindt plaats in de grote rijhal, om niet te afhankelijk te zijn van het weer.

Countryfair

Tussen de hooischuur en de paardenstallen wordt een markt ingericht waar ambachtslieden, kunstenaar en andere creatieve figuren demonstraties uitvoeren en hun producten laten zien. Duurzaamheid staat dit jaar centraal, op de markt kun je van alles proeven en beleven.

Westerndemonstratie

Het absolute hoogtepunt van het festival is de westerndemonstratie koeien drijven. Behendig en veilig demonstreren ervaren cowboys hoe zij met hun paarden koeien uit de kudde halen en naar een andere paddock drijven. Bijzijn is meemaken!

Food & drinks

Lekker eten en drinken kan natuurlijk niet ontbreken, zo is er een echte western foodcorner waar je hamburgers, nacho’s en pulled porc kunt halen. Voor de vegetariërs onder ons is er ook meer dan genoeg keuze: van heerlijke nacho schotels, tot fijne groenten, groenteburgers en vegetarische soep. Bij de bar kun je diverse drankjes halen: bier van de tap, speciale bieren, kwaliteitswijn en veel non-alcoholische opties.

Ondernemers uit de Kempen

Fun Oan de Run wordt mede mogelijk gemaakt door een grote groep ondernemers uit de Kempen die met hun financiële steun de Stalvrienden een handje helpen met hun prachtige paardrij-activiteiten.

Fun aon de Run, festival, Veldhoven, Wonen in de Regio