Badkamer inspiratie, Marmer, Droomhuis, Wonen in de Regio

De verbouwing

De cv aanleggen is het eerste dat gedaan moet worden in het huis. Wat ik nu al merk is dat elk bedrijf dat je belt het goed druk heeft en leveranciers problemen hebben met levertijden. Offertes zijn afhankelijk van leveranciers! Dus je voelt hem al aankomen: Als dat maar allemaal goed verloopt. Een sessie ademhalingsoefeningen zou ik absoluut boeken bij het kopen van een klushuis.

Badkamer inspiratie, Marmer, Droomhuis, Wonen in de Regio

Marmer in de badkamer

In het douchegedeelte komt er een zwarte tegel van marmer tegen de muur met daarin een goud accent. En hoe kan het dan ook anders dan dat de douchekop, wastafelkranen en elk ander detail ook van goud moeten zijn. Wat ik wil hebben blijkt nog niet zomaar overal verkrijgbaar te zijn, maar uiteindelijk vind ik het juiste merk. Hotbath heeft precies de authentieke goudgekleurde kranen waar ik naar opzoek ben. Een leuk detail aan deze kranen is dat ze met de tijd gaan, leven en een antieke look krijgen.

Badkamer inspiratie, Marmer, Droomhuis, Wonen in de Regio

Nette afwerking

De rest van de muren in de badkamer worden afgewerkt met een klassiek witte metro tegel en een zwarte bies tot halverwege de muur. Op de vloer komt er een zwart witte mozaïekvloer waarbij er een strook aan grafische bloemen wordt gecreëerd door middel van een hexagoon tegeltje.

Voor nu moet ik het nog heel even doen met mijn huidige badkamer. De afgelopen jaren heeft deze ook heel wat te voortduren gehad. Ik ga nog even aan de slag om de oude badkamer en de rest van het huis op te frissen voor de verkoop. Ondertussen droom ik alvast lekker weg bij mijn nieuwe badkamer