Word jij ook altijd zo gelukkig van de gezellige, rustige en luxe sfeer wanneer je in een hotel verblijft? En wil je dat relaxte gevoel van rust ook thuis kunnen ervaren? Verwen jezelf met een slaap- en badkamer make-over en haal de hotelervaring in huis. Dat zijn tenslotte de twee (belangrijkste) ruimtes in een hotel toch? Het geheim: matchen, geur én eenheid uitstralen. 

Rust uitstralen 

Natuurlijk zijn er hotels met felle kleuren, gekke accessoires en kunstzinnige plaatjes. Die zijn leuk voor één nacht, maar laten we eerlijk zijn: je zou gillend gek worden als je daar dag in dag uit mee geconfronteerd wordt. De oplossing? Kies voor eenvoud! Door te kiezen voor een modern interieur met enkele chique touches voor dat echte luxe gevoel. Of door bijvoorbeeld de collectie van JANZEN in huis te halen haal je het ultieme hotelgevoel in huis. Deze collectie bestaat uit verschillende producten in een wit óf een zwart jasje. Op deze manier wordt de rust van een hotelervaring in ieder geval door de kleur al gecreëerd. 

Het gevoel van thuiskomen 

Er gaat niets boven een heerlijke geur zodra je een hotel binnenkomt. Want niet alleen het oog wil wat, we moeten onze neus niet vergeten. In een hotel wordt vaak gebruik gemaakt van een specifieke geurlijn die in alles wordt doorgetrokken. Denk hierbij aan: shampoo, conditioner, handzeep, een voedende bodycream en geurstokjes. Kortom, alles past bij elkaar. Een pluspuntje wanneer je dit thuis creëert: je kunt zelf kiezen voor jouw favoriete geur! Op deze manier wordt het gevoel van luxe en rust in je lievelingsgeur jouw nieuwe ‘gevoel van thuiskomen’. Wie wordt daar niet gelukkig van? 

Een extra sparkle

Los van de heerlijk geurende producten die een slaap- en badkamer verrijken en een hotelervaring creëren, kunnen accessoires natuurlijk ook niet ontbreken. Een luxe beker, dispenser en een plateau waar de bodyproducten op kunnen shinen, geven een extra sparkle aan jouw gevoel van luxe. Natuurlijk zijn de andere home- en bodyproducten in jouw favoriete geur ook een prachtige accessoire. Want laten we eerlijk zijn: de producten van JANZEN mogen er zijn! 

Zacht en fijn 

Last but not least: Textiel kan ook niet ontbreken in het lijstje om de perfecte hotelervaring na te bootsen. Grijze handdoeken, roze gastendoekjes en iedereen een eigen kleur badjas. Komt dit je bekend voor? In het hotel is alles hetzelfde en ja, toch wel bijna perfect. Kies voor handdoeken, gastendoekjes én badjassen in dezelfde kleur. Kies de kleur die het beste in jouw interieur past. Het resultaat: heerlijk zacht textiel met een rustige en luxe uitstraling om jouw hotelervaring compleet te maken. Als we dan nog een laatste tip mogen geven: net zoals de geurcollecties hebben de handdoeken, gastendoekjes én badjassen van JANZEN de kleuren wit of zwart.