Hoeveel haakjes aan een kapstok

Kapstokken zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Van een leuke staande kapstok tot een hangrek aan de muur, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Daarom is het, voordat je een exemplaar uit gaat kiezen, goed om te bedenken hoeveel ruimte je nodig hebt en hoeveel ruimte je in kunt leveren voor een kapstok. Heb je bijvoorbeeld kinderen, die ook allemaal hun jas kwijt moeten aan de kapstok maar niet zoveel ruimte in de hal. Kies dan voor een dubbele kapstok of een kapstok met opbergruimte eronder. Op deze manier kunnen het speelgoed en de schoenen van de kinderen ook gelijk opgeborgen worden. Of als je bij elke outfit een andere jas draagt, dan zou een heus kledingrek misschien wel wat kunnen zijn. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Fotografie credits: IKEA

Hoe duur is een kapstok?

Dit klinkt natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar wat kost zo’n kapstok nou eigenlijk precies? Dit hangt af van de grootte van de kapstok die je nodig hebt en hoeveel jassen je aan de kapstok kwijt moet kunnen. Hoe groter de kapstok, hoe duurder. Gelukkig zijn er ook een aantal winkels, waarvan je weet dat je de prijs volledig zelf in handen hebt. Denk bijvoorbeeld aan een kapstok van Ikea. Dankzij het uitgebreide assortiment hebt je eindeloos veel mogelijkheden, waardoor je ook kunt kiezen uit verschillende prijsklassen. Daarnaast zijn de kapstokken ook van hoge kwaliteit!

Een leuk DIY-project

Ben jij super creatief en een echte do it yselfer? Dan kan het maken van een kapstok ook een leuk project zijn. Kijk eens op Pinterest en andere websites voor inspiratie en stappenplannen, zodat jij daarna zelf aan de slag kunt gaan. Ga met hout aan de gang en maak de kapstok volledig zelf of pimp een mooie kapstok die je op marktplaats tegenkomt. Zo zorg je ervoor dat niemand zijn of haar jas ooit nog op de bank gooit, dat geldt ook voor jezelf!