1.    Zuthpensestraatweg 77

We zullen het kort houden: verliefd zijn we op deze prachtige, karakteristieke woning. Gebouwd rond 1900, erg stijlvol gerenoveerd en liggend aan een autoluwe straat. Werken doe je hier dus in alle rust! Het huis heeft een prachtige nieuwe keuken (voor de broodnodige koppen koffie en thee én een lekkere lunch) en er is door de huidige bewoners een werkplek gecreëerd op de ruime overloop.

2.    Kruisstraat 25

Het barst van de karakteristieke maar modern gerenoveerde woningen in Dieren, want dit is er nog zo eentje. Hier vind je op de begane grond een ruime woonkamer en eetkeuken (met originele tegelvloer!) en daarnaast een mooi kantoor. Het huis ligt op een steenworp lopen van het NS-station en beschikt over ruime parkeergelegenheid met laadpaal. Ook is er een Quooker in de keuken geïnstalleerd, dus die warme thee is zo gezet.

3.    Zuthpensestraatweg 38D

Een prachtig appartement met een open plattegrond. Het appartement heeft twee slaapkamers en is verder open opgezet. De woonkamer is daardoor ruim, maar kan door de bijzondere plattegrond makkelijk opgedeeld worden in verschillende zones. Je kunt hier een prima werkplek realiseren waar je rustig kunt thuiswerken, terwijl er aan de andere kant van de kamer een spelletje wordt gespeeld. En het dakterras is perfect voor een kopje koffie in je pauze…

4.    Roodborstlaan 15

Dit appartement is betaalbaar en ligt aan een rustige straat – ideaal voor startende thuiswerkers. De keuken en badkamer zijn in de afgelopen jaren gerenoveerd en mooi modern. Het appartement is niet groot, maar biedt genoeg ruimte voor een fijne thuiswerkplek. Het appartement is instapklaar, dus je kunt direct aan de slag!

Op zoek naar een mooie woning in Dieren?

Wil jij verhuizen naar een woning in Dieren? Dan kun je op een van deze vier adressen nog terecht. Wil je zeker weten dat je het huis van je dromen koopt, dan kun je gebruik maken van een aankoopmakelaar. Zeker in deze tijd, waarin het aankopen van een woning lastig kan zijn, biedt een aankoopmakelaar uitkomst. Zo woon jij binnen no-time in jouw droomhuis!