Aan de oostzijde van Eindhoven wordt een nieuwe woonwijk ontwikkelt: Bosakker. Het doel was om een authentiek Brabants gehucht te creëren, maar wel met een duidelijke vertaling naar de wereld van nu. Dit betekent dat het project idyllisch, modern en eigentijds te noemen is. Daarnaast bestaat het project uit een groot gevarieerd aanbod van woningen, waardoor de wijk geschikt is voor allerlei verschillende levensstijlen en levensfases. Geïnteresseerd in dit project? Ga via onderstaande link naar de website van dit project om je in te schrijven!

Ruimte om te leven

In de Bosakker werd gekozen om extra veel aandacht te besteden aan het buitenleven. De wijk wordt namelijk omgeven door groen en daarom vond men het belangrijk om oog te houden voor de wereld ons heen. Dit is te zien aan bijvoorbeeld een specifieke kap die past bij het landschap, maar het betekent ook dat men rekening heeft gehouden met een thema als duurzaamheid. Energie verantwoorde installaties zul je dan ook zeker terug vinden in deze wijk.

Architectuur

De woningen van Bosakker krijgen een landelijk, modern uiterlijk, wat helemaal past bij de visie en het uitgangspunt van het project. ‘Ouderwetse’ bouwelementen, zoals dakkapellen en erkers worden gecombineerd met natuurlijke en duurzame bouwmaterialen. Hierdoor zullen eigentijdse woningen ontstaan met een heerlijk uniek karakter.

.