Stel je voor: ieder jaar mag je jouw living compleet opnieuw stylen! Van vloerkleden tot en met de bank en van verlichting tot en met de accessoires. A dream come true! Helaas niet zo heel realistisch, want een interieur kost klauwen met geld. Een andere optie is de basiselementen in je living regelmatig anders combineren met de aankleding en accessoires, zodat je nagenoeg hetzelfde effect krijgt, maar dan betaalbaar! Denk hierbij aan een wisselende collectie kussens voor op de bank of een afwisseling van vloerkleden. Eigenlijk veel toffer, want zo houd je de uitdaging erin en hoef je niet afstand te doen van bijvoorbeeld je favoriete loungestoel. Wij gaan je vertellen wat je in huis moet halen zodat je veel kan combineren en ook hoe je dat doet. Ready? 

Voorzichtig of all-in

Eigenlijk heb je twee keuzes als het gaat om je interieur stylen: of je gaat helemaal los in je keuzes voor behang, verf en meubilair, of je gaat voor een neutrale basis waarmee je daarna nog alle kanten op kan. Er is geen goed of fout hierin, maar we willen je graag laten zien wat mogelijk is als je gaat voor optie twee. Met een open interieurplan behoud je ruimte voor smaakwisselingen, ook als dat betekent dat je een andere vibe wil in je huis in de lente ten opzichte van de herfst bijvoorbeeld. En om je huis iedere zes maanden compleet te verven is gewoon eigenlijk geen optie en gewoon erg zonde van alle materialen.

Mix & match 

Een mooie basis is eigenlijk alles wat in de kleurfamilie wit voorkomt. Daarmee houd je een ruimte optisch open en bereikbaar. Het mixen en matchen met accessoires doe je het best met kussens voor op de bank en eromheen: een grote cognackleurige poef van Poufs&Pillows bijvoorbeeld met een Marokkaans range kussens van hen erbij, het liefst kussens met verschillende afmetingen. Hun bohemien style maakt het mogelijk om eindeloos te combineren, want eigenlijk is er niks wat niet matcht! En nice to know: zij produceren ontzettend duurzaam: alles van het dier wordt gebruikt en er is veel aandacht voor de locals om hun leef- en werkomstandigheden aanzienlijk te verbeteren. Verder: wees ook vooral niet bang om kleur in je huis te halen. Als je het zat bent, gooi je de pikante kussens voor op de bank op zolder en die verruil je voor een zachtere collectie, bijvoorbeeld als de lente aanbreekt. 

Keep it low 

Gaat een Marokkaans theehuis in je living een stapje te ver, dan kan je natuurlijk ook perfect mixen en matchen op een rustiger level. Als jouw stijl meer neigt naar strak en modern, neem ook voor dit idee een mooie kleur wit als basis. Plaats eerst de meubels in je woning en bouw rustig op. Een volgende stap is naar het tuincentrum en daar planten en/of bossen droogbloemen verzamelen. Zij geven namelijk een huis echt dat thuisgevoel en lenen zich er perfect voor om ze regelmatig te verplaatsen. Kleine moeite en groot effect! Een vette aanrader voor de vloer is heerlijke kleden, bijvoorbeeld een Marokkaans vloerkleed van Poufs&Pillows: een crèmekleurige basis met verschillende art designs erop. All hand made, dus de productie ervan heeft onze mooie aarde niet geschaad. De finishing touch is wederom de collectie kussens voor op de bank met eventueel een fijn dekentje.