Roos transformeerde de trap volledig. Van bouwval naar strak, wit en clean!

Emotionele waarde

Het huis heeft een bijzondere waarde voor Roos. Het huis is in de jaren ’60 door haar opa zelf gebouwd. Haar opa en oma hebben het huis altijd netjes onderhouden, maar geen verdere aanpassingen gedaan door de jaren heen. Hierdoor was alles enorm gedateerd. Ze besloten om de gehele woning te verbouwen. Voorheen woonde Roos en haar vriend al in een tweekapper. Met deze woning gingen ze er qua woonruimte dus niet veel op vooruit. “Wij twijfelden heel erg of we het moesten doen. Een verbouwing kost natuurlijk veel geld en wij wilden graag een stuk aanbouwen aan de woning”. Het koppel besloot om een aannemer aan te nemen. Na het zien van de tekeningen waren ze helemaal om. Een huis met emotionele waarde in een nieuw jasje.

Strak interieur met persoonlijke touch

Het interieur van de woning is strak, maar de persoonlijke touch van Roos komt duidelijk naar voren. Door haar ervaring in de interieurwereld wist ze precies hoe ze haar huis wilde inrichten. “Ik mocht van mijn vriend helemaal mijn eigen ding doen. Ik heb alles wat ik mooi vind toegepast in de woning”. Roos heeft veel gebruik gemaakt van trends, zoals de visgraatvloer en zwarte keuken. Door deze trends te combineren met persoonlijke items is het een echt thuis geworden.

“We wilden graag veel licht in huis. In ons oude huis miste we dat enorm. Daarnaast wonen we in een groene omgeving en vinden we het heerlijk om naar buiten te kijken”

Visgraadvloer, mooie woonkamer, wonen in de regio

Zwarte keuken

De zwarte keuken is dé eyecatcher van de woning. Het is een gedurfde keuze, maar het koppel heeft hier zeker geen spijt van. De keuken is in totaal 5 meter lang, dus alle ruimte om heerlijk te kokerellen. “We hebben alle ruimte om te koken, al zijn we allebei geen keukenprins- en prinses. Misschien worden we dat ooit nog, maar een eitje kunnen we in ieder geval wel bakken”.