De look

Zoals al eerder benoemd leidt de stalen deur van de woonkamer naar de hal en andersom. Het is een enkele deur met een vast paneel. De deur bestaat uit een asymmetrische maatwerk vakverdeling. De vakken worden of opgevuld met glas of met leer. Hierdoor draagt de deur bij aan het speelse en eigentijdse karakter van het interieur. Daarnaast loopt de deur van het plafond tot de grond waardoor veel licht de woning binnenkomt en het gevoel voor ruimtelijkheid vergroot wordt. Om de deur netjes af te werken is gekozen voor een fijnstructuur poedercoating en een bijpassende hoekgreep.

Unieke combinatie van materialen

Wat deze deur uniek maakt is het gebruik van leer. Het leer dat gebruik werd voor de panelen is afkomstig van waterbuffels die hun hele leven in het wild hebben doorgebracht. Ook werd gekozen voor een biologische manier om het leer te verven en af te werken. De producten die werden gebruikt zijn biologisch afbreekbaar. Het leer in de kleur zachtgrijs past perfect bij de stalen deur in zwart. De twee kleuren versterken elkaar. De stalen deur met glas is dus niet alleen erg stijlvol, maar het materiaal dat werd gebruikt is ook van goede kwaliteit.

Eindeloze mogelijkheden

Deze stalen deur met glas werd gerealiseerd door De Rooy Metaaldesign. De deur laat zien dat het bedrijf overal voor open staat en dat zij graag authentieke deuren realiseren. Bijzondere vlakverdelingen, nieuwe combinaties met verschillende materialen en de nieuwste keuzes van deurbeslag. Het is allemaal mogelijk! Aan de hand hiervan kun je op een simpele manier stalen deuren op maat creëren die volledig past bij al jouw wensen. Laat je dan ook zeker inspireren door deze deur en ontwerp jouw eigen kunstwerk!