Sterke basis 

Wie naar het interieur van Rian kijkt ziet dat zij graag gebruik maakt van beige tinten, natuurlijke materialen en verschillende texturen. De combinatie van deze 3 elementen zorgt ervoor dat er een mix van verschillende stijlen is ontstaan. De industriële stijl gaat soepel samen met de Ibiza vibe en het Marrakesh idee. Om verschillende stijlen goed te kunnen combineren raadt Rian aan om eerst een goede basis te creëren. Dit doe je door meerdere elementen of kleurtinten terug te laten komen. Voor haar eigen interieur betekent dit dat ze gekozen heeft voor een beige en zwarte basis, waarbij ze stoere elementen zoekt. Doordat ze hier de rest op aanpast ontstond dit prachtige interieur.  

Vakantiesfeer 

Deze sterke beige basis in combinatie met de andere elementen maakt dat de woning een soort van vakantiegevoel uitstraalt. Dit is ook precies de bedoeling. Rian haalt haar inspiratie dan ook uit de reizen die ze gemaakt heeft. “Wie wil er nou niet wakker worden met een vakantiegevoel”. Niet alleen als je de hal binnenkomt voel je deze sfeer al hangen, maar hij is ook helemaal doorgetrokken naar de tuin. Die helemaal volstaat met bamboe. Bali bamboe schermen vastgeschroefd aan de schutting en bamboe in plantenbakken, alles om die fijne vakantiesfeer te creëren. Het was ook wel echt de bedoeling dat de tuin bij het huis betrokken werd, want met zo’n grote glazen pui is dit de hele dag haar uitzicht.  

Duurzaamheid 

Naast dat dit beige interieur je dus in vakantiesferen brengt is het ook een woning waarbij rekening wordt gehouden met de duurzaamheid. Het huis is namelijk voorzien van zonnepanelen en helemaal opnieuw geïsoleerd. Wat betekent dat zelfs dat de warmte in huis, ook met zo’n grote glazen pui, goed te reguleren is. Maar daarnaast gaat Rian ook regelmatig naar de kringloop. Hier vindt ze unieke interieuritems, die ze eventueel op pimpt, maar ook om haar eigen spullen weer achter te laten. Wat het natuurlijk ook een duurzame woning maakt.