Natuurlijk wonen, Pampas pluimen, Brave Ground, wonen in de regio
Fotografie: @huisje133 | @interior.byloes

Pampas Pluimen: een top accessoire  

Er zijn natuurlijk enorm veel accessoires waarmee je je huis een natuurlijke sfeer kan geven. Wat niet meer weg te denken is, zijn Pampas pluimen. Je haalt letterlijk de natuur in huis! Je kan ze op verschillende manieren stylen. Zo kan je ervoor kiezen om lange of korte Pampas pluimen te gebruiken. Ga je voor op de grond of toch op het nachtkastje? Kies je dan een grote of een kleine vaas? Kijk ook eens hoe je ze kunt stylen in een ibiza interieur. En nog een tip van ons: met een beetje haarlak blijven de pluimen nog langer goed. Een goede toevoeging voor jouw beige interieur!

Fotografie: @huisje133

Beige interieur als basis

Iets wat heel erg in is op dit moment is teruggaan naar de basis. Dit kun je dus doen door natuurlijke kleuren en materialen te gebruiken om je huis in te richten. Laat de kleur Brave Ground hier nou net perfect bij passen. Het is een kleurtint waarmee je alle kanten op kunt in je huis. Het geeft een warme en natuurlijke sfeer en het is perfect te combineren met andere kleuren. Om een rustige en natuurlijke uitstraling te creëren in je huis kun je kiezen voor neutrale tinten. Combineer dit met materialen, zoals rotan, sisal, bamboe of een houten vloer en je jouw interieur straalt binnen no-time rust en kalmte uit.

Fotografie: @homebystuart

Natuurlijk wonen, Pampas pluimen, Brave Ground, wonen in de regio

Natuurtinten combineren 

Je vraagt je vast af na het lezen van deze alinea’s, hoe kan je nu al die natuurtinten combineren? Heel leuk de kleur Brave Ground of Pampas pluimen, maar hoe creëer je er nu de sfeer mee die je voor ogen hebt? Er zijn talloze manieren om je huis een natuurlijke look te geven. Wil je gaan voor een frisse look, kies er dan voor om je natuurtinten te combineren met wit. Dit geeft een ruimtelijke en frisse look aan je interieur. Rust creëren? Dan is grijs zeker een goede optie. Het geeft rust en is een goede basiskleur. Of ga je juist voor warmte? Kijk dan eens naar het combineren van natuurtinten met warm roze of paars. Maar ook binnen de natuurtinten is er genoeg warmte te vinden. Zo zie je maar dat er genoeg manieren zijn om je natuurtinten te combineren, zo kun je op een fijne manier natuurlijk wonen.  

Fotografie: @interior.byloes