Weinig tegenslagen

Omdat Eva en haar vriend alles zelf doen hebben ze bijna geen tegenslagen gehad. “We doen alles zelf, dus je bent niet afhankelijk van fouten van anderen. Alles ligt in eigen handen waardoor je beter weet waar je aan toe bent”. Eva geeft wel aan dat je je snel kunt verkijken op hoeveel tijd een verbouwing inneemt. Het is eigenlijk nooit af. Het geluk van dit verbouwkoppel zit hem in het feit dat de vriend van Eva architect is. Hierdoor kunnen ze vooraf alles in 3D uittekenen, waardoor er een duidelijk beeld ontstaat van het eindresultaat.

Natuurlijke materialen, exclusieve materialen, badkamer design, wonen in de regio, badkamer renovatie, badkamer accessoires, materialen

Badkamer in Balinese stijl

De badkamer is dé eyecatcher van deze woning. Het ontwerp is geïnspireerd op hun eerste verre reis naar Bali. Het koppel werd direct verliefd op het Balinese design. “De details, de douches op stenen, dat vind ik allemaal prachtig dus dat wilde ik ook”. Voor de badkamer renovatie ging Eva op zoek naar een bijzondere eyecatcher. Ze kwam terecht bij een specialist in steentoepassingen. Vanuit de stenenwand heeft ze de rest van de ruimte ingericht met materialen en badkamer accessoires. Door steen te combineren met hout en natuurlijke materialen is er een prachtig plaatje ontstaan. We kijken er dan ook niet van op dat de badkamer haar favoriete plekje is.

Exclusieve keuzes

Doordat het koppel alles zelf doet, besparen ze veel geld. Hierdoor kunnen ze kiezen voor exclusievere materialen. Zo heeft het koppel gekozen voor een exclusieve lattenwand in de slaapkamer. “De slaapkamer is de eerste ruimte die we hebben aangepakt. De lattenwand had ik al een hele tijd in mijn hoofd. Nu is dat toevallig een trend geworden, dus misschien zijn wij wel de trendsetters geweest”. In het gehele interieur zien we natuurlijke materialen terug die gecombineerd worden met warme tinten. De tip die Eva iedereen wil meegeven is om de grootste ruimtes voor het laatste te bewaren. Op die manier kom je erachter wat je echt mooi vindt en kun je weloverwogen keuzes maken.