Wanddecoratie

Wat je op je wanden doet, bepaalt al voor een groot deel hoe jouw interieur er uit komt te zien. Kies voor een gaaf behang met een vette print, zodat jij lef toont. Dit zou bijvoorbeeld een velvet behang kunnen zijn met dierenprint, die ze bij DWC Amsterdam verkopen. Of kies voor een soort met veel bloemen en dieren erop, zoals ze bij Eijffinger hebben. Ben je helemaal niet fan van gekke wanddecoratie of drukke prints? Dan heb ik nog een leuke oplossing om je muur net wat spannender te maken dan alleen een likje verf zou doen. De laatste tijd ben ik erg fan van deze 3D wandpanelen die Ocar Decor verkoopt. Deze wandpanelen zijn makkelijk met lijm te bevestigen en je kunt ze in iedere gewenste kleur schilderen. Hiermee maak je je muur net iets specialer.

Wandbekleding, Kleur, Rond vloerkleed, Wanddecoratie, Wonen in de Regio

Vloerkleed

Een vloerkleed op de grond leggen is natuurlijk niet zo spannend, maar waarom op de vloer leggen als je hem ook als wanddecoratie kunt gebruiken? Misschien heb je ergens nog een kleed liggen of ga anders op zoek naar een kleed met een leuke print om vervolgens aan de wand te hangen. Je zorgt zo niet alleen voor een mooie eyecatcher in je interieur, maar het creëert ook meer warmte. Tegenwoordig heb je kleden in verschillende maten, kleuren, prints en vormen. Dus als je nog net iets meer lef durft te tonen, kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een rond kleed of één met andere vreemde vormen. Zo ga je ook meteen mee met de interieurtrend van 2022 waar ik vorige maand over heb geschreven!

Decoratief

Klaar met je interieur? Maar het geheel is nog niet heel spannend en je wilt niet alles omgooien. Dan kan je natuurlijk ook mooie eyecatchers toevoegen door te spelen met accessoires. Maar hoe zorg je voor aankleding met lef, zonder hierin te overdrijven? Kies bijvoorbeeld niet voor een plant van je eigen lengte, maar pak er een die bijna tot aan het plafond komt. Wil je voor persoonlijke wanddecoratie gaan? Koop een mooi kunstwerk zoals een opvallend wandpaneel of schilderij. Doordat iedereen een eigen smaak in kunst heeft, zal je hierdoor snel een uniek en persoonlijk interieur kunnen creëren.