Houten wandbekleding

Allereerst is houten wandbekleding een leuke toevoeging op het interieur. Dit komt doordat hout een warme uitstraling heeft en daardoor iedere ruimte voorziet van een tijdloos karakter. Wanneer je voor houten wandbekleding gaat kun je kiezen uit verschillende soorten hout, waardoor er altijd wel iets te vinden is dat aansluit bij de sfeer die jij voor ogen hebt. Je kunt met de panelen de volledige muur bekleden, maar het is ook mogelijk om enkele accenten van hout te verwerken in het interieur. 

Een vrolijk behangetje

Daarnaast zou je ook voor een mooi behangetje kunnen kiezen. Ga voor een accentmuur met een vrolijke behang met een print of kies ervoor om een muur te bekleden met een behang met een voelbare structuur. Op deze manier maak je jouw interieur wat interessanter en worden alle zintuigen geprikkeld. 

Lijsten ophangen

Iets anders dat ontzettend leuk is, is het ophangen van lijsten. Kies bijvoorbeeld voor een grote lijst waar je een prachtig kunstwerk in plaatst of ga voor lijsten in verschillende maten met leuke foto’s erin. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Dus ben dan ook vooral creatief en probeer uit. Bevalt het niet? Dan heb je zo een ander kunstwerk aan de muur hangen. 

Gebruik muurverf 

Natuurlijk is de meest voor de hand liggende manier om de wand of muur te decoreren verf. Met een likje verf geef je jouw interieur eenvoudig een upgrade. Maar ook met muurverf kun je alle kanten op. Verf bijvoorbeeld alleen het onderste gedeelte van de muur, ga voor een mooie muurschildering of schilder een leuk patroon. Wederom is dit een geweldige manier om jouw creativiteit de vrije loop te laten gaan. 

Kortom, er zijn zo ontzettend veel mogelijk op het gebied muurdecoratie. Ga op ontdekking en laat je inspireren, zo wordt een droominterieur werkelijkheid.